2014. december 31., szerda

Hústekercs bacon-nal és sajttal

Hústekercs bacon-nal és sajttal



Hozzávalók:

  • 10 szelet karaj csont nélkül
  • 20 db lapkasajt
  • 10 db bacon szalonna
  • bors

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, minden szeletre ráteszünk 2-2 db lapkasajtot, majd feltekerjük. Minden tekercset 1-1 bacon-nal körbetekerünk.
Tepsibe rakva, kicsi olajjal meglocsolva, lefedve fóliával, fél órát sütjük, majd levesszük róla a fóliát, és pirosra pirítjuk.


Hagymás főtt burgonyával tálaljuk.


Nagyon ízletes finom! :)

Egy személyre 3 db tekercset számítsunk, tehát a család nagyságától függően kell az adagokat elkészíteni! Az említett mennyiség 3 ember számára elég!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...