2015. január 16., péntek

Grill csirke tepsiben

Grill csirke tepsiben


Hozzávalók:

  • 1 közepes egész csirkeaprólék nélkül
  • őrölt színes bors
  • 1 kávéskanál piros paprika
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1 kávéskanál majoránna
  • 1 szál rozmaring
  • 2 evőkanál olaj

A csirkét megmossuk, bevagdossuk a mell résznél párhuzamosan, és a comboknál.
A fűszereket az olajjal összekeverjük, és ezzel bedörzsöljük a csirkét.
Tepsibe helyezzük, kis vizet öntve alá 180 C°-on pirosra sütjük 80-100 perc alatt.
Közben kétszer a saját levével meglocsoljuk.


Köretként hasábburgonyát, illetve vegyes zöld salátát, öntettel ajánlok!


Jutka joghurtos salátaöntete!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...