2015. január 11., vasárnap

Sült csirkecombok tepsiben

Sült csirkecombok tepsiben



Hozzávalók:
  • 7 db csirke felső comb
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 kiskanál mustármag
  • 1 kiskanál só
  • 1 kávéskanál őrölt színes bors
  • 1 kávéskanál piros paprika
  •  pár szál rozmaring
  • 0,5 dl tej
  • 2-3 evőkanálnyi olaj, vagy baromfi zsír

A csirkecombokat tisztítás után, bőrösen, beletettem egy tálba. Hozzátettem a hagymák kivételével az összetevőket, és összekevertem, állni hagytam 1 órát.
Az idő leteltével egy kisebb tepsibe beleborítottam a tál tartalmát és eligazgattam a combokat bőrrel felfelé.
A hagymákat megpucoltam, felszeltem és ráhelyeztem a combokra.

Kicsi olajat, zsírt locsoltam rá és lefedtem alufóliával, majd sütöttem  170-180 C°-n 40 percig, ekkor levettem a fóliát róla és visszatéve készre, pirosra sütöttem.


Finom, szaftos, kívül ropogós, belül omlós!
Finom étek! Köretként rizst, burgonyát, zöld köretet tálalhatunk, ízlés szerint.

Jó étvágyat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...