2015. január 11., vasárnap

Sült csirkecombok tepsiben

Sült csirkecombok tepsiben



Hozzávalók:
  • 7 db csirke felső comb
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 kiskanál mustármag
  • 1 kiskanál só
  • 1 kávéskanál őrölt színes bors
  • 1 kávéskanál piros paprika
  •  pár szál rozmaring
  • 0,5 dl tej
  • 2-3 evőkanálnyi olaj, vagy baromfi zsír

A csirkecombokat tisztítás után, bőrösen, beletettem egy tálba. Hozzátettem a hagymák kivételével az összetevőket, és összekevertem, állni hagytam 1 órát.
Az idő leteltével egy kisebb tepsibe beleborítottam a tál tartalmát és eligazgattam a combokat bőrrel felfelé.
A hagymákat megpucoltam, felszeltem és ráhelyeztem a combokra.

Kicsi olajat, zsírt locsoltam rá és lefedtem alufóliával, majd sütöttem  170-180 C°-n 40 percig, ekkor levettem a fóliát róla és visszatéve készre, pirosra sütöttem.


Finom, szaftos, kívül ropogós, belül omlós!
Finom étek! Köretként rizst, burgonyát, zöld köretet tálalhatunk, ízlés szerint.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...