2015. január 27., kedd

Virslis kifli

Vacsorára egyik legjobb megoldás!

Virslis kifli



Hozzávalók:
  • kifli tészta
  • 10 virsli
  • ketchup
  • kenhető tömlős sajt
  • 1 kis fej lila hagyma
  • bazsalikom

A kelt tésztát, a kifli tésztája szerint készítettem el. 
Mikor viszont kivettem a szódabikarbónás forró vízből, akkor egyenesre hagytam a tésztákat, nem görbítettem. Hagytam 10-15 percet kelni és hosszában pengével középen felhasítottam, a hasítékba egy-egy szál virslit tettem, meglocsoltam ketchuppal, megszórtam aprított hagymával, kentem rá tömlős sajtot, és végül meghintettem bazsalikommal.


Előmelegített sütőben 20 perc alatt 200 C°-on pirosra sütöttem.




Finom, mást nem mondhatok, pillanatok alatt eltűnt! :)

Jó étvágyat!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...