2015. február 28., szombat

Tejfölös, füstölt sajtos kifli

A kifli tésztám mindig nyerő! Sokféleképp felhasználható. Natúr, vagy töltve , mindegy! Finom, és változatosan lehet elkészíteni.

Tejfölös, füstölt sajtos kifli



Hozzávalók:
  • kifli tészta
  • pár kanál tejföl
  • szóráshoz nagy szemű só
  • 10-15 dkg füstölt sajt

A kifliket a receptben "ITT" említett módon elkészítettem, mielőtt azonban a kisütöttem, középen pengével behasítottam. Megraktam tejföllel, és füstölt sajttal, majd megszórtam sóval.




Előmelegített sütőben 190 C°-on, pirosra sütöttem.


Pihe puha tészta, kívül ropogós, és krémes, zamatos a tölteléktől!

Jó étvágyat!

Kapcsolódó linkek:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...