2015. március 18., szerda

Eperpudingos piskóta csokidarabokkal

Eperpudingos piskóta csokidarabokkal



Hozzávalók:

  • 5 tojásos piskóta (alap tészta, természetesen nyersen)
  • 1 csomag eper pudingpor
  • 2,5 dl tej
  • 1 tábla jó minőségű étcsoki
A piskótát a szokásos módon kikavartam, egy kivajazott, lisztezett tepsibe töltöttem (30 x 20 cm)

Az előzőleg elkészített sűrű pudinggal megpötyögtettem.


A tábla csokit beletörtem, egyenletesen elosztva.

Előmelegített sütőben, 180 C°-on 15 percig, majd 150 C°-on kb. 5 percig sütöttem.

Nagyon finom, gyors, egyszerű édesség.
Hétköznapok rohanásában, egy kis kényeztetés! :)



Kapcsolódó linkek:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...