2015. július 29., szerda

Juhsajttal töltött cseresznyepaprika, fűszeres olajban

Juhsajttal töltött cseresznyepaprika, fűszeres olajban

Hozzávalók:
  • kis tálnyi cseresznyepaprika
  • 200-250 g juhsajt
  • egy fejnyi fokhagyma
  • 8-10 szem fekete egész bors
  • pár kisebb szál rozmaring
  • pár kisebb szál kakukkfű
  • 6 dl olaj (olíva)
  • pár levél vágott oregánó

A cseresznyepaprikákat megmostam, törlőkendőn leszárítottam, majd a szárrésznél levágtam, mind ha kupakot vágnák rá.

Majd a magokat eltávolítottam.

A juhsajttal megtöltöttem a paprikákat, és fedeles tálba (tégelybe, esetleg üvegbe) helyeztem.
Az aljára, közé, és rá tettem a rozmaringot, kakukkfűt, borsot, foghagymát, majd felöntöttem az olajjal. 


Végül meghintettem oregánóval. 
Lefedtem, és hűtőbe tettem, és most jön a neheze!
Egy hetet kell várni a fogyasztásig! :( ......nehéz lesz!.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...