2015. augusztus 29., szombat

Paradicsomos fűszeres csirkeragu fillérekből

Paradicsomos fűszeres csirkeragu fillérekből



Hozzávalók:
  • 250 g csirkehús nyesedék
  • 250 g gomba
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • bors
  • 2 dl paradicsompüré
  • 1 evőkanál Erős Pista
  • 1 evőkanál Gulyáskrém
  • kis olaj

A csirkehúst feldaraboltam (kisebb csíkokra, kockákra, tetszés szerint), kis vízben felraktam párolódni. 
Közben a hagymát felszeltem, olajon megpirítottam, majd hozzátettem a tisztított, szeletelt gombát.
A húst leszűrtem, de a levét félreraktam, mert később szükségem volt rá.
A húst hozzátettem a gombához, és együtt pirítottam őket. Sóztam, borsoztam, hozzátettem a Gulyáskrémet, és az Erős Pistát, paradicsompürét, zúzott fokhagymát. 
Pirítottam, míg levét el nem főtte, majd a hús levével hígítva, míg mártássá nem lett a szósz, pároltam, természetesen keverve, nem lefedve.

Mikor kellően sűrű lett az állaga, tálaltam.
Kifőtt tésztával isteni! :)



Kapcsolódó linkek:
Erős Pista
Gulyáskrém házilag

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...