2015. október 23., péntek

Gyors házi ketchup Jutkától

Elegem van a a bolti tartósítószerekkel teli fűszerekből, krémekből! Házit, igen! Saját konyhámból, mert tudom mit eszek! Ráadásul finomabb is!
Gyors házi ketchup Jutkától



Hozzávalók:

  • 5 dl sűrű paradicsomlé (házi)
  • 2 evőkanál ecet
  • 4 evőkanál cukor
  • 1 evőkanál só
  • 2 evőkanál étkezési keményítő
A paradicsomlevet felraktam kis lábasban forrni, hozzákevertem a cukrot, sót, majd az ecetet.
Végül kis vízben elkevert keményítővel besűrítettem.
Hagytam kihűlni, majd kiürült ketchupos flakonba töltöttem.
Így a feling maradt, de finomabb és egészségesebb tartósítószer mentes kiegészítőt kaptam, olcsón és pár perc alatt.

Jó étvágyat!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...