2016. szeptember 18., vasárnap

Sajtmártásos ragu csirkecombfiléből

Sajtmártásos ragu csirkecombfiléből



Hozzávalók:
  • 8-10 db csirke felső combfilé 
  • 2 nagy fej vöröshagyma
  • 5 dkg vaj
  • kis csokor petrezselyem
  • őrölt fehér bors
  • 2 dl tejföl
  • 1 evőkanál liszt
  • 10 dkg reszelt sajt

A csirkecombfilét felszeltem, csíkoztam. A hagymákat tisztítás után felkarikáztam és a vajon megpirítottam. ráraktam a húscsíkokat, együtt pirítottam fehéredésig. Sóztam borsoztam, kis vízzel felengedtem és puhára pároltam. 
vágott petrezselyemzölddel megszórtam. A tejfölből és lisztből habarást készítettem, amellyel besűrítettem a ragut. Végül a reszelt sajtot hozzákevertem, egyneműsítettem vele.

Kifőtt tésztával tálaltam.

Finom, egyszerű és ízletes étel.

Jó étvágyat!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...